Voita matka

Kukapa meistä ei haluaisi matkustaa etelän lämpöön, varsinkin syksyllä, kun päivät pimenevät ja ilma kylmenee? Kun joutuu jälleen kaivamaan talvivaatteet komeron kätköistä, ja laittamaan veneen talviteloille. Varmasti moni meistä olisi valmis pakkaamaan saman tien matkalaukkunsa, ja ottamaan kurssin kohti etelää. Ainoa huono puoli matkalle lähdössä on, että se vaatii ylimääräistä rahaa.

Internetin ansiosta, meille kaikille on annettu mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja nettikilpailuihin osallistumalla. Mitä useampaan kilpailuun osallistut, sitä suurempi mahdollisuus on voittaa. Monissa nettikilpailuissa on päävoittona ilmainen matka, joten voi olla, että sinulle tarjoutuu sittenkin tilaisuus pienelle pakomatkalle arjen harmaudesta.

Kilpailujen runsas valikoima

Monet yritykset ja mediat houkuttelevat kävijöitä nettisivuillensa erilaisten kilpailuiden avulla. Varsinkin, jos pääpalkintona on matka etelän lämpöön, on osallistuminen taattu. Yhtenä esimerkkinä matkapalkinnosta on radiokanava Voicen kilpailu, jonka löydät täältä. Kilpailussa tuunataan hammasharja, eri väreillä ja kuvioinneilla, jonka jälkeen harja nimetään. Tosin väri- ja kuviovalikoima on aika suppea, joten mielikuvitusta ei juurikaan tarvitse käyttää. Parhaiten tuunattu ja nimetty harja voittaa, ja tuunaaja palkitaan kahden hengen matkalla New Yorkiin. New Yorkin matkaa tarjoaa myös Loctite, osoitteessa loctite-consumer.fi.

Voicen kanssa kilpaileva radiokanava tarjoaa matkan vieläkin pidemmälle, aina Malediiveille saakka. Kyseiseen kilpailuun osallistutaan täältä. Kilpailun aiheena on John Westin tonnikala, ja sinun tulee vastata vain kolmeen aiheeseen liittyvään kysymykseen. Tämän jälkeen täytät yhteystietosi, ja jäät odottamaan suosiiko arpaonni juuri sinua. Jos olet kova pelaamaan nettipelejä, varsinkin pokeria, sinua kiinnostaa varmasti Batsafen kilpailu, jota ei kannata missata mistään hinnasta.

Varovaisuus on valttia

Kannattaa kuitenkin pitää järki päässä, kun jättää eri sivustoille yhteystietojaan. Saattaa nimittäin käydä niin, että pian sinulle soittavat kymmenet eri puhelinmyyjät tarjoten firmansa palveluita, etkä pääse heistä helposti eroon. Kannattaa lukea aina kilpailun ehdot tarkasti, ettei tule antaneeksi lupaa markkinointipuheluihin, joita ei todellakaan halua vastaanottaa. Ole siis tarkkana, ja ei muuta kuin Googlettamaan ja etsimään netistä löytyviä jännittäviä kilpailuita. Jos ei osallistu – ei voi voittaa. Yksinkertaista.